Instruksjonsvideoer gir nyttig ekstrainformasjon for å skape en morsom og engasjerende måte å kommunisere med kolleger, kunder eller til offentligheten. Dette korte videoeeksempelet (laget kun for demonstrasjonsformål) gir instruksjoner for hvordan man kjører i snø. Selve teknikken kan brukes for å lære bort hvordan man bruker en maskin eller setter sammen et produkt.


Informasjonsvideoer med ekstra beskrivelser 

Kunder har behov for morsom og visuelt engasjerende informasjon hvis du ønsker å holde på deres oppmerksomhet. Våre augmented videoer gir overlagt tekst til bilder for å kommunisere kompleks informasjon på en måte som fanger kundenes oppmerksomhet.
Noen eksempler på bruk av augmented videoer omfatter treningsvideoer der gjenstander er tydelig markerte og beskrevet, og overliggende ruter, tekst eller beskrivelser for å hjelpe kundene å følge med.
Informasjonsvideoer med ekstra beskrivelser Instruksjonsvideoer gir nyttig ekstrainformasjon for å skape en morsom og engasjerende måte å kommunisere med kolleger, kunder eller til offentligheten. Dette korte videoeeksempelet (laget kun for demonstrasjonsformål) gir instruksjoner for hvordan man kjører i snø. Selve teknikken kan brukes for å lære bort hvordan man bruker en maskin eller setter sammen et produkt.